Om Oss


Om oss på Velvet Spa


Velvet Spa har siden 2002 vært drevet av ambisjonen om å være en av Sarpsborgs største tilbyder av hud og velværebehandlinger. Sammensetningen av personale er svært viktig for oss. Slik har vi i dag skapt et balansert arbeidsmiljø, der terapeutene utfyller hverandre både faglig og sosialt.

Vi har tro på at et harmonisk miljø forsterker kundens totale opplevelse.


Velvet Spa har 9 forskjellige behandlingsrom og utfører i dag opp i mot 100 forskjellige behandlinger. Mange av disse behandlingene har vi vært de første i Norge til å introdusere.

Det skal vi fortsette med - å lete etter de beste behandlingene fra både inn- og utland.


Vi ønsker deg velkommen til behandling hos oss !


Velvet Spa


Fordelskort

Bli med i vårt gullkort-program hvor du opparbeider bonuser og rabatter.


Produkter

Velvet Spa har valgt ledende produkter på markedet – din tid hos oss skal være av beste kvalitet.


Online booking

På vår online booking  www.velvetspa.no kan du bestille, redigere eller avbestille timer direkte så lenge det er innenfor avbestillingsfristen på 24 timer. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle våre behandlinger ligger online, ring oss da på 69101410 for timebestilling.


Spesielle situasjoner

Informer oss om spesielle situasjoner ved bestilling av time, slik at vi kan tilrettelegge og anbefale det beste for deg. Våre terapeuter har taushetsplikt, så dersom du ønsker å diskutere noe konfidensielt, kan du gjøre en avtale med en av våre terapeuter.


Kontra-indikasjoner

Bruk gjerne listen under for å se om du har kontra-indikasjoner til en behandling. Det er ikke alle behandlinger som egner seg for absolutt alle. Du kan bli spurt om skriftlig tillatelse fra lege dersom terapeuten er i tvil:

Diabetes | Kreft | Høyt eller lavt blodtrykk | Hjertetilstad | Graviditet | Allergier

Epilepsi | Metallimplantat | Kontaktlinser | Betennelse i kropp/ledd | Hudsykdommer


Mobiltelefon

For å ikke forstyrre andres behandling og for at du selv skal få mest mulig ut av din behandling i fred og ro, ber vi deg ha mobilen avslått eller på lydløs når du er hos oss.


Velvet Spa Gavekort

Våre gavekort kan benyttes på alle våre behandlinger og produkter og selges på valgfritt beløp. Gavekortet er elektronisk og har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato og må benyttes innen utløpsdato som står på kortet. Kortet kan ikke innløses i nytt gavekort eller

fornyes / forlenges på noe vis. Gavekortet kan benyttes på produktkjøp eller behandling. Om man velger behandling må denne være utført innen utløpsdato på kortet.

Gavekortet har ingen verdi etter utgått dato. 


Avbestilling av timer

Dersom du ikke har anledning til å møte til din behandling  må vi få beskjed om dette minimum 24 timer før oppsatt avtale.

Bestilte timer som er bestilt etter 24 timers avbestillingsfristen er bindende for kunden..

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar  imot avbestillinger via mail, messenger, facebook  eller via vår hjemmeside. 

Uteblitte timer eller timer som avbestilles for sent og som vi ikke klarer å ombooke blir belastet kunden i sin helhet.


Prisjustering

Vi tar forbehold om prisjusteringer  på alle våre behandlinger og at behandlinger kan endre seg eller utgå. 

 


.