Duo

Duo/parbehandling


Det er populært å ta behandlinger i sammen. Vi tilbyr derfor duo-rom for både ansiktspleie, massasje og SPA-behandlinger. Eller hvorfor ikke ta et hydroterapibad eller spa-jet behandling i sammen?

Vi kan sette i sammen helt korte parbehandlinger til heldagspakker. De fleste av våre behandlinger av hudpleie, massasje, hydrobad, Spa Jet kan tas i duo.

Ta kontakt med vår resepsjon for nærmere opplysninger.

Online Booking 

Administrer dine timer selv....

 Gavekort 

Til en du er glad i........


Duo / Parbehandlinger


Som eneste Spa i Sarpsborg tilbyr vi mange forskjellige behandlinger som duobehandlinger eller parbehandling som det også kalles. Her kan du få duo-massasje, Spa-behandling, ansiktsbehandling, hydroterapibad, Cleopatra Melkebad, Spa-Jet og  Rhassoul kropps scrubb for å nevne noe

En Duo-behandling innebærer at du og din venn ligger i samma rom på hver sin behandlingsbenk og får samme behandling samtidig av hver sin terapeut. Dette er en kjempekoselig måte å slappe av på sammen! 

Vil dere ha ulike behandlinger som Duo-behandling går det også bra, tenk bara på at de bør være omtrent like lange.


Når dere har bestemt dere for hvilken behandling dere ønsker, sier dere bare i fra når dere bestiller at dere vil ha Duo-behandling. Du finner alle våre priser ved siden av behandlingene og prisene gjelder pr. person.


Kom gjerne10-15 minutter før behandlingen begynner slik at dere har litt tid til å slappe av å finne roen før vi starter. Mange tenker sikkert ikke over det, men det er en vesentlig forskjell på opplevelsen av behandlingen om man har fått roet seg ned litt  før man mottar selve massasjen eller andre typer behandlinger.


Velkommen til behandling!